sıcak su basınçlı yıkama

- Jul 13, 2021-

Genel olarak, basınçlı yıkayıcı, suyun basıncını artırmak için bir güç cihazı kullanır. Suyun darbe kuvveti, kirin nesnenin yüzeyine yapışmasından daha büyük olduğunda, kir soyulacaktır.

Basınçlı yıkayıcı iki kategoriye ayrılır: yüksek basınçlı soğuk su yıkayıcı ve yüksek basınçlı sıcak su yıkayıcı. İkisi arasındaki en büyük fark ısıtma cihazıdır. Bulaşıkları önce soğuk, sonra sıcak suyla yıkayan herkes, su sıcaklığının yıkamanın kalitesini ve hızını etkilediğini fark edecektir. Yağ lekelerini temizleme sürecinde sıcak su yüksek basınçlı temizleyicilerin etkisi dikkat çekicidir.

Ancak sıcak su bazı yüzeylere zarar verebilir, bu nedenle yüzeyi temizlemeden önce danışılması veya test edilmesi önerilir (örneğin kiremitli bir teras soğuk veya ılık suyla temizlenmelidir).

Ayrıca sıcak sulu çamaşır makinesinin fiyatı yüksek olacak ve işletme maliyeti (ek ısıtma ihtiyacından dolayı) yüksek olacaktır. Normal koşullar altında, sayısız kullanıcı temizlik için soğuk su yüksek basınçlı temizleyicileri seçebilir; Tabii ki, verimliliği artırmak için birçok müşteri hala sıcak su temizleyicileri satın alıyor.

Elektrikli basınçlı yıkayıcıdan daha güçlü bir sıcak basınçlı yıkayıcı şunları sağlar:

  • Elektrikli yüksek basınçlı temizleyicinin maksimum 600 litre/saat ile karşılaştırıldığında, akış hızı 1000 litre/saat kadar yüksektir;

  • Basınç 280 bar'a kadar ve elektrikli basınçlı yıkayıcı 160 bar'a kadar ulaşabilir;

  • Sadece soğuk suya sahip elektrikli basınçlı yıkayıcının aksine, sıcak veya soğuk suyu destekler.

Satın almadan önce ayrıca şunları göz önünde bulundurmalısınız:

  • İzin verilen su sıcaklığı;

  • Çıkış suyunun maksimum sıcaklığı.